Hotel Fiets shortbreak Best Oasis Tropical in Costa Calida, Spanje – TUI

999,00

Fiets shortbreak Best Oasis Tropical in Mojacar, Costa Calida, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Fiets shortbreak Best Oasis Tropical hotel.

Artikelnummer: 03865 Categorieën: ,

Beschrijving

Fiets shortbreak Best Oasis Tropical is een erg populair hotel gelegen in Mojacar, Costa Calida, Spanje. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Fiets shortbreak Best Oasis Tropical: Algemene info

Best Oasis Tropical is het gedroomde hotel voor wielerliefhebbers, vlak aan het strand en het hele jaar door ideaal fietsweer. Na een heerlijke fietstocht is het tijd om je spieren te laten ontspannen in het spacentrum of je kan lekker relaxen aan het zwembad. In dit hotel komt de host(ess) niet op bezoek, zij/hij blijft wel telefonisch bereikbaar gedurende heel je verblijf. Voor niet-fietsers die de kamer delen met fietsers is er een specifieke korting voorzien. Deze korting kan je aanvragen bij de reisagent van je keuze of via cycling@tui.be. De fiets shortbreak is mogelijk met volgende vertrekdata:04/11/17 (verblijf tot en met 08/11/17)10/03/18 (verblijf tot en met 14/03/18)28/04/18 (verblijf tot en met 02/05/18, boekbaar vanaf november 2017)19/05/18 (verblijf tot en met 23/05/18, boekbaar vanaf november 2017)Voor meer info klik hier.

Fiets shortbreak Best Oasis Tropical: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Fiets shortbreak Best Oasis Tropical boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Fiets shortbreak Best Oasis Tropical in Mojacar, Costa Calida, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Fiets shortbreak Best Oasis Tropical in Costa Calida, Spanje – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.