Hotel Fietsvakantie in Calpe in hotel Suitopia Sol Y Mar Suites Hotel in Costa Blanca, Spanje – TUI

949,00

Fietsvakantie in Calpe in hotel Suitopia Sol Y Mar Suites Hotel in Calpe, Costa Blanca, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Fietsvakantie in Calpe in hotel Suitopia Sol Y Mar Suites Hotel hotel.

Artikelnummer: 00898 Categorieën: ,

Beschrijving

Fietsvakantie in Calpe in hotel Suitopia Sol Y Mar Suites Hotel is een erg populair hotel gelegen in Calpe, Costa Blanca, Spanje. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Fietsvakantie in Calpe in hotel Suitopia Sol Y Mar Suites Hotel: Algemene info

Het nieuwe Suitopia Sol y Mar Suites is sinds kort de 2de uitvalsbasis in Calpe voor het Baguet Bicycle Center Calpe Suitopia. De modern ingerichte kamers zijn uiterst smaakvol ingericht volgens de laatste mode. De bovenste verdieping van het hotel is een skybar waar je kunt genieten van spectaculaire uitzichten en bij helder weer zelfs Ibiza kunt zien liggen. De prijs omvat het hotelverblijf, de vluchten heen en terug, de transfers luchthaven-hotel-luchthaven en het ‘all-in bike’-pakket zoals beschreven. Voor niet-fietsers die de kamer delen met fietsers is er een specifieke korting voorzien. Deze korting kan je aanvragen bij de reisagent van je keuze of via sports@tui.be. Voor meer info, ga naar www.tui.be/nl/fietsvakanties.

Fietsvakantie in Calpe in hotel Suitopia Sol Y Mar Suites Hotel: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Fietsvakantie in Calpe in hotel Suitopia Sol Y Mar Suites Hotel boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Fietsvakantie in Calpe in hotel Suitopia Sol Y Mar Suites Hotel in Calpe, Costa Blanca, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Fietsvakantie in Calpe in hotel Suitopia Sol Y Mar Suites Hotel in Costa Blanca, Spanje – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *