Hotel Fun Beach Hotel Jambiani in Zanzibar, Tanzania – TUI

1 362,00

Fun Beach Hotel Jambiani in Zanzibar, Zanzibar, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Fun Beach Hotel Jambiani hotel.

Artikelnummer: 39837 Categorieën: ,

Beschrijving

Fun Beach Hotel Jambiani is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Zanzibar, Zanzibar, Tanzania. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Fun Beach Hotel Jambiani: Algemene info

Less is more.. dat bewijst men in dit knusse, kleinschalige hotel. Combi van een heerlijke sfeer en goede service! Fun Beach hotel Jambiani, geopend in juli 2018, ligt aan de Oostkust van Zanzibar. Bij eb staat dit garant voor lange wandelingen. Geniet in je bungalow met privéterras, relax en luister goed… dat is de Indische Oceaan, welkom thuis!

Fun Beach Hotel Jambiani: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Fun Beach Hotel Jambiani boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Fun Beach Hotel Jambiani in Zanzibar, Zanzibar, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Fun Beach Hotel Jambiani in Zanzibar, Tanzania – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.