Hotel Gastrohotel Boutique RH Canfali in Costa Blanca, Spanje – TUI

698,00

Gastrohotel Boutique RH Canfali in Benidorm, Costa Blanca, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Gastrohotel Boutique RH Canfali hotel.

Artikelnummer: 00647 Categorieën: ,

Beschrijving

Gastrohotel Boutique RH Canfali is een erg populair hotel gelegen in Benidorm, Costa Blanca, Spanje. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Gastrohotel Boutique RH Canfali: Algemene info

Een warm onthaal, kleinschalig, charmant, gastronomisch… dat zijn de kernwoorden die RH Canfali typeren. Het hotel is gehuisd in een historisch gebouw en bevindt zich in het oude centrum van Benidorm, vlak aan het Levante strand. Foodies zullen zich verheugen bij het zien van de fusion menukaart boordevol originele en smaakvolle gerechten, begeleid door een lekker Spaans wijntje. Op het dakterras kan je relaxen in het bubbelbad en tegelijkertijd genieten van het uitzicht op de kustlijn. In dit hotel komt de host(ess) niet op bezoek, zij/hij blijft wel telefonisch bereikbaar gedurende heel je verblijf.

Gastrohotel Boutique RH Canfali: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Gastrohotel Boutique RH Canfali boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Gastrohotel Boutique RH Canfali in Benidorm, Costa Blanca, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Gastrohotel Boutique RH Canfali in Costa Blanca, Spanje – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.