Hotel Gennadi Grand Resort in Rhodos, Griekenland – TUI

867,00

Gennadi Grand Resort in Gennadi, Rhodos, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Gennadi Grand Resort hotel.

Artikelnummer: 13081 Categorieën: ,

Beschrijving

Gennadi Grand Resort is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Gennadi, Rhodos, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Gennadi Grand Resort: Algemene info

Het nieuwe, stijlvolle Gennadi Grand Resort heeft een rustige ligging aan het strand, met een mooi uitzicht over de baai van Gennadi. Je geniet er van heerlijk vers bereide gerechten in de verschillende restaurants en van een uitstekende service. Of je nu kiest voor een standaardkamer, een swim-upkamer waaruit je zo het zwembad in duikt of een suite met privézwembad, alle comfort is steeds voorhanden. Extra leuk is het groene dakterras waar je een wandelingetje kan maken of aan yoga kan doen.

Gennadi Grand Resort: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Gennadi Grand Resort boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Gennadi Grand Resort in Gennadi, Rhodos, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Gennadi Grand Resort in Rhodos, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.