Hotel Glavas Inn in Chalkidiki, Griekenland – TUI

773,00

Glavas Inn in Gerakini-Sithonia, Chalkidiki, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Glavas Inn hotel.

Artikelnummer: 10626 Categorieën: ,

Beschrijving

Glavas Inn is een erg populair hotel gelegen in Gerakini-Sithonia, Chalkidiki, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 3-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Glavas Inn: Algemene info

Het eenvoudige Glavas Inn biedt je een zorgeloze vakantie in een groene omgeving, met een prachtig uitzicht op de Golf van Toroneos. In het restaurant is het dubbel genieten van het panorama en de typisch Griekse keuken. Dit hotel is rustig gelegen op een heuvel, het strand kan je bereiken via een lift. Glavas Inn is zeer geschikt voor wie een rustige vakantie wil en minder voor wie slecht ter been is. Wil je de omgeving ontdekken, dan raden we je aan om een huurwagen te boeken.

Glavas Inn: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Glavas Inn boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 3-sterrenhotel Glavas Inn in Gerakini-Sithonia, Chalkidiki, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Glavas Inn in Chalkidiki, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.