Hotel Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel in Gran Canaria, Spanje – TUI

1 069,00

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel in Amadores, Gran Canaria, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel hotel.

Artikelnummer: 02682 Categorieën: ,

Beschrijving

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel is een erg populair hotel gelegen in Amadores, Gran Canaria, Spanje. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel: Algemene info

Mooi hotel in natuursteen, gelegen aan de kust van Mogán en met een uitzonderlijk zeezicht, ook vanuit de kamers. Je geniet er van gevarieerde buffetten en kan er verpozen in een van de beste thalassocentra van het eiland. Het thalassocentrum zal gesloten zijn tussen 13/5-19/5/2019.

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel in Amadores, Gran Canaria, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel in Gran Canaria, Spanje – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *