Hotel Golden Mare Resort in Corfu, Griekenland – TUI

882,00

Golden Mare Resort in Barbati, Corfu, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Golden Mare Resort hotel.

Artikelnummer: 10070 Categorieën: ,

Beschrijving

Golden Mare Resort is een erg populair hotel gelegen in Barbati, Corfu, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Golden Mare Resort: Algemene info

Op de Ionische zee voor je of op de groene bergen achter je: in Golden Mare Resort is het panorama verbluffend waar je ook kijkt! Dit hotel opende zijn deuren in 2018 en bestaat uit een hoofdgebouw en een aantal bungalows waarin de kamers gevestigd zijn. De moderne kamers voelen als thuiskomen, en ook in de rest van het resort is de inrichting zowel hip als comfortabel. Er is een strand op 400 m, en een gratis shuttle naar het strand van Barbati.

Golden Mare Resort: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Golden Mare Resort boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Golden Mare Resort in Barbati, Corfu, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Golden Mare Resort in Corfu, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.