Hotel Grand Bahia Principe Coba in Cancun, Mexico – TUI

1 742,00

Grand Bahia Principe Coba in Tulum, Cancun, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Grand Bahia Principe Coba hotel.

Artikelnummer: 23272 Categorieën: ,

Beschrijving

Grand Bahia Principe Coba is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Tulum, Cancun, Mexico. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Grand Bahia Principe Coba: Algemene info

Dit hotel maakt deel uit van het Riviera Maya Resort, een uitgestrekt groen domein dat een uitstekende ligging geniet aan het witte zandstrand van de Riviera Maya. Doorheen het domein rijden verschillende shuttles die je van de ene plaats naar de andere brengen. Voor gasten die in Grand Bahia Principe Coba verblijven, is er een aparte shuttle van en naar het strand. Je kan er gebruik maken van alle faciliteiten in het hele resort, behalve die in de ‘Luxury Bahia Principe’ hotels.

Grand Bahia Principe Coba: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Grand Bahia Principe Coba boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Grand Bahia Principe Coba in Tulum, Cancun, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Grand Bahia Principe Coba in Cancun, Mexico – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.