Hotel Grand Bahia Principe San Juan in Puerto Plata, Dominicaanse Republiek – TUI

1 454,00

Grand Bahia Principe San Juan in Rio San Juan, Puerto Plata, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Grand Bahia Principe San Juan hotel.

Artikelnummer: 09255 Categorieën: ,

Beschrijving

Grand Bahia Principe San Juan is een erg populair hotel gelegen in Rio San Juan, Puerto Plata, Dominicaanse Republiek. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Grand Bahia Principe San Juan: Algemene info

Welkom in Grand Bahia Principe San Juan, waar je even ontsnapt uit de dagelijkse sleur. Waar je omringd wordt door vrolijke mensen en waar het strand je heerlijk doet wegdromen. Dit aangename clubhotel is rustig gelegen en er is meer dan genoeg te doen om je dagen te vullen. Ideaal voor een ontspannende vakantie in Dominicaanse stijl.

Grand Bahia Principe San Juan: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Grand Bahia Principe San Juan boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Grand Bahia Principe San Juan in Rio San Juan, Puerto Plata, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Grand Bahia Principe San Juan in Puerto Plata, Dominicaanse Republiek – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.