Hotel Grand Bahia Principe Turquesa in Punta Cana, Dominicaanse Republiek – TUI

1 619,00

Grand Bahia Principe Turquesa in Bavaro, Punta Cana, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Grand Bahia Principe Turquesa hotel.

Artikelnummer: 09427 Categorieën: ,

Beschrijving

Grand Bahia Principe Turquesa is een erg populair hotel gelegen in Bavaro, Punta Cana, Dominicaanse Republiek. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Grand Bahia Principe Turquesa: Algemene info

Grand Bahia Principe Turquesa maakt deel uit van het Grand Bahia Principe Bavaro Resort en heeft alle troeven in huis voor een exotische strandvakantie met het hele gezin. Denk maar aan de vele activiteiten en het leuke zwembad voor kinderen. Voor gezinnen met kinderen zijn er trouwens de familiesuites, waar kinderen extra in de watten worden gelegd. Je kan ook gebruik maken van alle faciliteiten van de andere hotels binnen het resort, behalve van de buffetrestaurants en alle faciliteiten die behoren tot de ‘Luxury’ hotels en Fantasia Bahia Principe Punta Cana.

Grand Bahia Principe Turquesa: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Grand Bahia Principe Turquesa boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Grand Bahia Principe Turquesa in Bavaro, Punta Cana, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Grand Bahia Principe Turquesa in Punta Cana, Dominicaanse Republiek – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.