Hotel Grand Hotel Riviera in Puglia, Italië – TUI

941,00

Grand Hotel Riviera in Santa Maria al Bagno, Puglia, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Grand Hotel Riviera hotel.

Artikelnummer: 18870 Categorieën: ,

Beschrijving

Grand Hotel Riviera is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Santa Maria al Bagno, Puglia, Italië. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Grand Hotel Riviera: Algemene info

Een zwembad tussen het groen, een privéplateau aan de rotskust… In Grand Hotel Riviera komt de natuurlijke schoonheid van Puglia helemaal tot zijn recht! De bevoorrechte ligging van dit totaal gerenoveerde hotel is een echte troef, rustig maar toch op wandelafstand van het dorpscentrum. En het is zeker de moeite waard om een kamer met zeezicht te boeken! Omwille van de vele trappen is het minder geschikt voor wie slecht ter been is.

Grand Hotel Riviera: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Grand Hotel Riviera boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Grand Hotel Riviera in Santa Maria al Bagno, Puglia, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Grand Hotel Riviera in Puglia, Italië – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.