Hotel Grand Palladium Kantenah Resort & Spa in Cancun, Mexico – TUI

1 858,00

Grand Palladium Kantenah Resort & Spa in Riviera Maya-Akumal, Cancun, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Grand Palladium Kantenah Resort & Spa hotel.

Artikelnummer: 23277 Categorieën: ,

Beschrijving

Grand Palladium Kantenah Resort & Spa is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Riviera Maya-Akumal, Cancun, Mexico. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Grand Palladium Kantenah Resort & Spa: Algemene info

Een paradijs op aarde… Zo kan je dit luxueuze resort wel noemen. Vooral de charmante koloniale inrichting maakt van dit resort een pareltje aan de Mexicaanse kust. Hier wordt ecologie hoog in het vaandel gedragen. In de subtropische tuin zullen flamingo’s je pad kruisen en er is zelfs een krokodillenpark aangelegd. Dit resort maakt deel uit van het Grand Palladium Riviera Maya Complex, dat bestaat uit 4 hotels. Je kan gebruik maken van sommige faciliteiten in de andere hotels van dit complex (behalve van TRS Yucatan).

Grand Palladium Kantenah Resort & Spa: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Grand Palladium Kantenah Resort & Spa boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Grand Palladium Kantenah Resort & Spa in Riviera Maya-Akumal, Cancun, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Grand Palladium Kantenah Resort & Spa in Cancun, Mexico – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.