Hotel Grand Riviera Princess in Cancun, Mexico – TUI

1 684,00

Grand Riviera Princess in Riviera Maya, Cancun, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Grand Riviera Princess hotel.

Artikelnummer: 23233 Categorieën: ,

Beschrijving

Grand Riviera Princess is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Riviera Maya, Cancun, Mexico. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Grand Riviera Princess: Algemene info

Grand Riviera Princess strekt zich uit op enkele meters van het strand en is een schoolvoorbeeld van een uitstekend resort aan de Riviera Maya met alles erop en eraan. Elke honger wordt gestild met de waaier aan restaurants. Elk uur wordt ingevuld met de uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. En zowel jong als oud voelen zich hier perfect thuis, want er is zelfs een speciaal familiegedeelte. De Princess Family Club herbergt o.a. de Family luxesuites, het minisplash zwembad (exclusief voor kamertypes 24 en 26), een eigen buffetrestaurant en zoveel meer. Topper!

Grand Riviera Princess: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Grand Riviera Princess boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Grand Riviera Princess in Riviera Maya, Cancun, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Grand Riviera Princess in Cancun, Mexico – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.