Hotel Grecotel Casa Marron in Olympische Riviera, Griekenland – TUI

988,00

Grecotel Casa Marron in Lakopetra, Olympische Riviera, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Grecotel Casa Marron hotel.

Artikelnummer: 10873 Categorieën: ,

Beschrijving

Grecotel Casa Marron is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Lakopetra, Olympische Riviera, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Grecotel Casa Marron: Algemene info

Een mooie tuin, een prachtig groene omgeving en het strand, dat goedgekeurd werd met het Europese ecolabel Blue Flag, vlakbij: Grecotel Casa Marron is perfect voor een ontspannende zonvakantie! Dit is het voormalige Grecotel Lakopetra Beach, dat gedeeltelijk vernieuwd is met nieuwe restaurants, bars, zwembaden en een exotische tuin vol fonteinen en olijfbomen. Ook alle ‘Casa’-kamers werden reeds vernieuwd. In de Grecoland Club kunnen kinderen terecht voor leuke activiteiten en ook voor volwassenen is er heel wat te doen.

Grecotel Casa Marron: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Grecotel Casa Marron boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Grecotel Casa Marron in Lakopetra, Olympische Riviera, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Grecotel Casa Marron in Olympische Riviera, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *