Hotel Grecotel Ilia Palms & Aqua Park in Olympische Riviera, Griekenland – TUI

997,00

Grecotel Ilia Palms & Aqua Park in Kyllini, Olympische Riviera, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Grecotel Ilia Palms & Aqua Park hotel.

Artikelnummer: 10892 Categorieën: ,

Beschrijving

Grecotel Ilia Palms & Aqua Park is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Kyllini, Olympische Riviera, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Grecotel Ilia Palms & Aqua Park: Algemene info

Geen tijd te verliezen, je wil meteen van de glijbanen gaan roetsjen? Grecotel Ilia Palms & Aqua Park ligt vlak naast de ingang van het aquapark! Het hotel zelf bestaat enkel uit kamers, maar je hebt toegang tot alle faciliteiten van Grecotel Olympia Oasis & Aquapark. Dat ligt op zo’n 400 m, een treintje rijdt je heel de dag door het resort. Zwembaden, animatie, een spacentrum… je komt zeker niets tekort! Voor het ontbijt, middag- en avondmaal kan je terecht in het zusterhotel.

Grecotel Ilia Palms & Aqua Park: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Grecotel Ilia Palms & Aqua Park boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Grecotel Ilia Palms & Aqua Park in Kyllini, Olympische Riviera, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Grecotel Ilia Palms & Aqua Park in Olympische Riviera, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.