Hotel Grecotel LUX.ME Daphnila Bay Dassia in Corfu, Griekenland – TUI

1 124,00

Grecotel LUX.ME Daphnila Bay Dassia in Dassia, Corfu, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Grecotel LUX.ME Daphnila Bay Dassia hotel.

Artikelnummer: 10045 Categorieën: ,

Beschrijving

Grecotel LUX.ME Daphnila Bay Dassia is een erg populair hotel gelegen in Dassia, Corfu, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Grecotel LUX.ME Daphnila Bay Dassia: Algemene info

Een van de beste hotels in zijn categorie op Corfu! Een rustige en groene omgeving, een uitgebreid animatieprogramma, een gevarieerde en lekkere keuken, vriendelijk personeel… Grecotel LUX.ME Daphnila Bay Dassia kreeg vorige zomer een upgrade, waarbij o.a. de inhoud van de All Inclusive-formule sterk werd uitgebreid. Het complex is gebouwd op de flanken van een heuvel en strekt zich uit tot aan een schaduwrijk strand, dat werd goedgekeurd met het Europese ecolabel Blue Flag.

Grecotel LUX.ME Daphnila Bay Dassia: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Grecotel LUX.ME Daphnila Bay Dassia boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Grecotel LUX.ME Daphnila Bay Dassia in Dassia, Corfu, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Grecotel LUX.ME Daphnila Bay Dassia in Corfu, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *