Hotel Grecotel Olympia Riviera & Aquapark in Olympische Riviera, Griekenland – TUI

1 039,00

Grecotel Olympia Riviera & Aquapark in Kyllini, Olympische Riviera, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Grecotel Olympia Riviera & Aquapark hotel.

Artikelnummer: 10895 Categorieën: ,

Beschrijving

Grecotel Olympia Riviera & Aquapark is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Kyllini, Olympische Riviera, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Grecotel Olympia Riviera & Aquapark: Algemene info

Het elegante Grecotel Olympia Riviera & Aquapark ligt op een groot, groen domein vlak bij het strand. Het paradepaardje van dit luxehotel is het thalassotherapiecentrum, dat ’s avonds prachtig verlicht wordt en de sfeer van de oude Griekse tempels oproept. Bubbelbaden, massages, hydrotherapie, ayurveda… je kan niet anders dan helemaal ontspannen. Ook kinderen zijn van harte welkom in het hotel, met miniclubs waar ze kunnen deelnemen aan heel wat activiteiten. Er werd zelfs een All In-formule ontwikkeld, speciaal en alleen voor hen! Het strand werd goedgekeurd met het Europese ecolabel Blue Flag en ligt vlak voor de deur.

Grecotel Olympia Riviera & Aquapark: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Grecotel Olympia Riviera & Aquapark boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Grecotel Olympia Riviera & Aquapark in Kyllini, Olympische Riviera, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Grecotel Olympia Riviera & Aquapark in Olympische Riviera, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.