Hotel Grupotel Ibiza Beach Resort in Ibiza, Spanje – TUI

748,00

Grupotel Ibiza Beach Resort in Cala Portinatx, Ibiza, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Grupotel Ibiza Beach Resort hotel.

Artikelnummer: 01651 Categorieën: ,

Beschrijving

Grupotel Ibiza Beach Resort is een erg populair hotel gelegen in Cala Portinatx, Ibiza, Spanje. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Grupotel Ibiza Beach Resort: Algemene info

Grupotel Ibiza Beach Resort is al jaren een vaste waarde in ons aanbod en wordt gekenmerkt door een fris, aantrekkelijk design. Dit ‘adults only’ hotel is rustig gelegen, omringd door een kleurenpalet van pijnboomgroen en zeeblauw. Genieten doe je aan het zwembad, op het terras of in het spacentrum. Ook zonnebaden aan Playa de s’Arenal is een makkie, want via een trap ben je zo aan het strand!

Grupotel Ibiza Beach Resort: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Grupotel Ibiza Beach Resort boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Grupotel Ibiza Beach Resort in Cala Portinatx, Ibiza, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Grupotel Ibiza Beach Resort in Ibiza, Spanje – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.