Hotel Hacienda de Abajo in La Palma, Spanje – TUI

1 729,00

Hacienda de Abajo in Tazacorte, La Palma, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Hacienda de Abajo hotel.

Artikelnummer: 03293 Categorieën: ,

Beschrijving

Hacienda de Abajo is een erg populair hotel gelegen in Tazacorte, La Palma, Spanje. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Hacienda de Abajo: Algemene info

Ooit een 17e eeuwse suikerboerderij, nu prachtig gerestaureerd en het eerste ‘Emblematic Hotel’ (historisch erfgoed) op de Canarische eilanden! Dompel je onder in het verleden en ervaar in deze prachtige haciënda een verfijnde levensstijl waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel gedragen wordt en de reiziger een welkome gast is. Het interieur van dit Adults Only-hotel is volgepropt met voorwerpen, waaronder ook Vlaamse beeldhouwwerken en schilderijen, die je terugvoeren naar zijn barokke verleden. Wandtapijten aan de muur, baden met klauwpoten, slaapkamers verlicht door kroonluchters… In dit unieke decor, omgeven door een ‘zee van bananen’ kom je helemaal tot rust. Door de ligging is het aangeraden om een huurwagen bij te boeken.

Hacienda de Abajo: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Hacienda de Abajo boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Hacienda de Abajo in Tazacorte, La Palma, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Hacienda de Abajo in La Palma, Spanje – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.