Hotel Hacienda Montenmedio in Costa de la Luz, Spanje – TUI

881,00

Hacienda Montenmedio in Vejer de la Frontera, Costa de la Luz, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Hacienda Montenmedio hotel.

Artikelnummer: 01492 Categorieën: ,

Beschrijving

Hacienda Montenmedio is een erg populair hotel gelegen in Vejer de la Frontera, Costa de la Luz, Spanje. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Hacienda Montenmedio: Algemene info

Hacienda Montenmedio is rustig gelegen op het platteland, tussen de beschermde natuurgebieden Barbate en La Breña en op 13 km van het centrum van Vejer de la Frontera. Deze karaktervolle haciënda met koloniaal en warm ingerichte kamers is geknipt voor wie houdt van rust in een prachtige, natuurlijke omgeving. Bovendien beschikt het uitgestrekte domein ook over een golfterrein, een manege en een mooi zwembad. In dit hotel komt de host(ess) niet op bezoek, zij/hij blijft wel telefonisch bereikbaar gedurende heel je verblijf.

Hacienda Montenmedio: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Hacienda Montenmedio boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Hacienda Montenmedio in Vejer de la Frontera, Costa de la Luz, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Hacienda Montenmedio in Costa de la Luz, Spanje – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.