Hotel Haven Riviera Cancun Resort & Spa in Cancun, Mexico – TUI

2 163,00

Haven Riviera Cancun Resort & Spa in Cancún, Cancun, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Haven Riviera Cancun Resort & Spa hotel.

Artikelnummer: 23237 Categorieën: ,

Beschrijving

Haven Riviera Cancun Resort & Spa is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Cancún, Cancun, Mexico. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Haven Riviera Cancun Resort & Spa: Algemene info

In dit gloednieuwe, exclusieve Adults Only resort ervaar je wat pure luxe en persoonlijke service is. Zo word je in elke juniorsuite grandioos verwend met een elegante inrichting en weergaloos comfort. Wil je nog meer van dat? Kies dan voor een Serenity kamer in het VIP gedeelte, met de daarbij horende exclusieve extraatjes. Van privécheck-in en een gratis greenfee op het nabij gelegen golfterrein tot elke dag een exclusief à-la-carteontbijt met zicht op het zwembad of de zee. Haven Riviera Cancun Resort & Spa is zeer centraal gelegen dicht bij Cancún en meteen aan het strand.

Haven Riviera Cancun Resort & Spa: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Haven Riviera Cancun Resort & Spa boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Haven Riviera Cancun Resort & Spa in Cancún, Cancun, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Haven Riviera Cancun Resort & Spa in Cancun, Mexico – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.