Hotel Hesperia Lanzarote in Lanzarote, Spanje – TUI

1 021,00

Hesperia Lanzarote in Puerto Calero, Lanzarote, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Hesperia Lanzarote hotel.

Artikelnummer: 02269 Categorieën: ,

Beschrijving

Hesperia Lanzarote is een erg populair hotel gelegen in Puerto Calero, Lanzarote, Spanje. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Hesperia Lanzarote: Algemene info

Hesperia Lanzarote is een prachtig hotel in moderne en minimalistische stijl en geniet een rustige ligging, onmiddellijk aan zee en vlak bij de unieke jachthaven ‘Puerto Calero’. Hier vind je eindeloze mogelijkheden om je te ontspannen. Een sfeervol spa- en wellnesscentrum, een mooie zwembadzone, panoramische uitzichten, een romantische sfeer… Vanaf 1/5/2019 wordt dit een Adults Only-hotel vanaf 18 jaar. Tot en met 30/4/2019 zullen er nog kinderen in het hotel verblijven.

Hesperia Lanzarote: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Hesperia Lanzarote boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Hesperia Lanzarote in Puerto Calero, Lanzarote, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Hesperia Lanzarote in Lanzarote, Spanje – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.