Hotel Hillside Beach Club in Egeïsche kust – Dalaman, Turkije – TUI

1 113,00

Hillside Beach Club in Fethiye, Egeïsche kust – Dalaman, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Hillside Beach Club hotel.

Artikelnummer: 14874 Categorieën: ,

Beschrijving

Hillside Beach Club is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Fethiye, Egeïsche kust – Dalaman, Turkije. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Hillside Beach Club: Algemene info

Welkom in het paradijs! Dit tophotel geniet van een uitzonderlijke ligging in een privébaai. Het geheel ligt genesteld in een weelderige tuin en bestaat uit kleine bungalows die terrasvormig tegen een berghelling gebouwd zijn. In de 2 spacentra, waarvan 1 tussen de bomen, kom je helemaal tot rust. Hier geniet je van een van de beste hotelkeukens van Turkije: uitzonderlijk gevarieerde en uitgebreide buffetten, een zeer verfijnde keuken, veel showcooking en een uitgebreid kinderbuffet. Kortom een paradijselijk oord met tal van mogelijkheden. Vroeg boeken is de boodschap want het hotel is heel populair!

Hillside Beach Club: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Hillside Beach Club boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Hillside Beach Club in Fethiye, Egeïsche kust – Dalaman, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Hillside Beach Club in Egeïsche kust – Dalaman, Turkije – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.