Hotel Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort in Dubai/Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten – TUI

1 012,00

Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort in Ras Al Khaimah, Dubai/Abu Dhabi, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort hotel.

Artikelnummer: 27277 Categorieën: ,

Beschrijving

Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort is een erg populair hotel gelegen in Ras Al Khaimah, Dubai/Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort: Algemene info

‘Wauw’, dat is het eerste wat door je hoofd gaat wanneer je dit prachtige hotel binnenwandelt. Geniet van al het moois dat Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort jou te bieden heeft. De vriendelijke serveerster schenkt jou een drankje in terwijl jij lekker geniet van de Arabische zon. Even uit de dagelijkse sleur en helemaal tot rust komen, dat is iets wat hier zeker kan. Je komt hier dan ook niks tekort. Just relax! Met het Hajjar-gebergte op de achtergrond een balletje slaan op het golfterrein, zalig! Vanuit dit resort is Al Hamra Marina en verschillende winkels gemakkelijk te bereiken.

Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort in Ras Al Khaimah, Dubai/Abu Dhabi, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort in Dubai/Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.