Hotel Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa in Egeïsche kust – Dalaman, Turkije – TUI

1 121,00

Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa in Sarigerme, Egeïsche kust – Dalaman, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa hotel.

Artikelnummer: 14640 Categorieën: ,

Beschrijving

Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Sarigerme, Egeïsche kust – Dalaman, Turkije. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa: Algemene info

Hier kan je lekker genieten aan het 650 m lange zandstrand, in een van de vele zwembaden, in het spacentrum, in de vele restaurants en bars,… En dit alles in een prachtig decor, omgeven door groene heuvels en grenzend aan de mooie Dalaman-rivier. Ook kinderen beleven hier de tijd van hun leven in het ‘Kids Paradise’ met tal van activiteiten per leeftijdsgroep: zwemmen, spelen, feestjes, kooklessen… noem maar op.

Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa in Sarigerme, Egeïsche kust – Dalaman, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa in Egeïsche kust – Dalaman, Turkije – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.