Hotel Hilton Dubai Jumeirah in Dubai/Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten – TUI

1 142,00

Hilton Dubai Jumeirah in Dubai, Dubai/Abu Dhabi, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Hilton Dubai Jumeirah hotel.

Artikelnummer: 27283 Categorieën: ,

Beschrijving

Hilton Dubai Jumeirah is een erg populair hotel gelegen in Dubai, Dubai/Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Hilton Dubai Jumeirah: Algemene info

Als één van de weinige hotels in Dubai met een privéstrand, is het Hilton Dubai Jumeirah een grote kanshebber op je lijstje met favoriete vakantieadressen. Team Hilton legt alvast een comfortabel kussen op je ligzetel klaar voor als je over de golven van de Perzische Golf tuurt. Kijk, daar is Palm Jumeirah! Je vindt er ook de BiCe Sky Bar op de tiende verdieping. De bar heeft een spectaculair uitzicht op zee. Dit hotel ligt tussen alle hotspots van Dubai.

Hilton Dubai Jumeirah: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Hilton Dubai Jumeirah boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Hilton Dubai Jumeirah in Dubai, Dubai/Abu Dhabi, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Hilton Dubai Jumeirah in Dubai/Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.