Hotel Hotel Tonga Tower Design & Suites in Mallorca, Spanje – TUI

795,00

Hotel Tonga Tower Design & Suites in Ca’n Picafort, Mallorca, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Hotel Tonga Tower Design & Suites hotel.

Artikelnummer: 01866 Categorieën: ,

Beschrijving

Hotel Tonga Tower Design & Suites is een erg populair hotel gelegen in Ca’n Picafort, Mallorca, Spanje. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Hotel Tonga Tower Design & Suites: Algemene info

Het kalme, naturel design van Hotel Tonga Tower Design & Suites werd geïnspireerd op het eilandleven en de natuur van Mallorca. Hier is alles dan ook in balans. Alle ruimtes werden even smaakvol ingericht, van de lobby tot en met de ruime kamers. De ware luxe schuilt in de details: het personeel dat een uitstekende service biedt, 2 restaurants die iedere avond wereldsmaken op tafel toveren en een fijn wellnesscentrum. Iedere dag ontspannen is hier het vooruitzicht.

Hotel Tonga Tower Design & Suites: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Hotel Tonga Tower Design & Suites boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Hotel Tonga Tower Design & Suites in Ca’n Picafort, Mallorca, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Hotel Tonga Tower Design & Suites in Mallorca, Spanje – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *