Hotel Iberostar Costa Dorada in Puerto Plata, Dominicaanse Republiek – TUI

1 548,00

Iberostar Costa Dorada in Playa Dorada, Puerto Plata, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Iberostar Costa Dorada hotel.

Artikelnummer: 09261 Categorieën: ,

Beschrijving

Iberostar Costa Dorada is een erg populair hotel gelegen in Playa Dorada, Puerto Plata, Dominicaanse Republiek. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Iberostar Costa Dorada: Algemene info

Iberostar Costa Dorada heeft z’n naam niet gestolen, want het ligt vlak aan het gouden zandstrand van Playa Dorada, waar je naar hartenlust watersporten kan beoefenen. Voor groot en klein worden er de hele dag door leuke activiteiten georganiseerd en ’s avonds kan je er genieten van de shows en live optredens. Nog meer genot staat je te wachten in de restaurants. Of je nu kiest voor het uitgebreide buffet of de verfijnde à-la-cartemaaltijden, het smaakt keer op keer naar meer!

Iberostar Costa Dorada: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Iberostar Costa Dorada boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Iberostar Costa Dorada in Playa Dorada, Puerto Plata, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Iberostar Costa Dorada in Puerto Plata, Dominicaanse Republiek – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.