Hotel Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort in Dubai/Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten – TUI

1 407,00

Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort in Fujairah, Dubai/Abu Dhabi, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort hotel.

Artikelnummer: 27275 Categorieën: ,

Beschrijving

Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort is een erg populair hotel gelegen in Fujairah, Dubai/Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort: Algemene info

Wauw! Dit hotel heeft een fantastische ligging aan een privéstrand en wordt omringd door een tuin van meer dan 60.000 m2. Het imposante Hajjar-gebergte ligt vlakbij. De setting betovert, maar ook binnenin kijk je je ogen uit: het hele interieur voelt sfeervol luxueus aan en combineert een warme Arabisch-Marokkaanse stijl met modern comfort. Dit wordt een vakantie lang genieten!

Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort in Fujairah, Dubai/Abu Dhabi, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort in Dubai/Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *