Hotel Ilio Mare in Kavala – Thassos, Griekenland – TUI

961,00

Ilio Mare in Skala Prinou, Kavala – Thassos, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Ilio Mare hotel.

Artikelnummer: 15087 Categorieën: ,

Beschrijving

Ilio Mare is een erg populair hotel gelegen in Skala Prinou, Kavala – Thassos, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Ilio Mare: Algemene info

Het luxueuze Ilio Mare wordt omringd door palmbomen in een mooie, frisgroene tuin. Die exotische lijn wordt doorgetrokken in de inrichting van het hotel, die verwijst naar de vroege 19e eeuw toen de Egyptenaren het in Thassos voor het zeggen hadden. Het gebouw straalt pure klasse en elegantie uit, en om het strand te bereiken hoef je maar de kustweg over te steken. Daar geniet je op een loungezetel van de zalige sfeer, en ’s avonds is de zonsondergang er niet te versmaden.

Ilio Mare: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Ilio Mare boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Ilio Mare in Skala Prinou, Kavala – Thassos, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Ilio Mare in Kavala – Thassos, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.