Hotel Insotel Club Maryland in Ibiza, Spanje – TUI

997,00

Insotel Club Maryland in Playa Migjorn-Formentera, Ibiza, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Insotel Club Maryland hotel.

Artikelnummer: 01687 Categorieën: ,

Beschrijving

Insotel Club Maryland is een erg populair hotel gelegen in Playa Migjorn-Formentera, Ibiza, Spanje. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 3-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Insotel Club Maryland: Algemene info

Dit hotel ligt aan het schitterende zandstrand van Migjorn in Formentera. Je verblijft in bungalows gebouwd in de typische mediterrane stijl. De afstand tussen de bungalows en het restaurant is een steile helling waardoor het niet zo geschikt is voor mensen die slecht ter been zijn. Bij een late aankomst of een zeer vroege terugvlucht, verblijf je de eerste of laatste nacht op Ibiza (bij te boeken). In dit hotel komt de host(ess) niet op bezoek, zij/hij blijft wel telefonisch bereikbaar gedurende heel je verblijf.

Insotel Club Maryland: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Insotel Club Maryland boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 3-sterrenhotel Insotel Club Maryland in Playa Migjorn-Formentera, Ibiza, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Insotel Club Maryland in Ibiza, Spanje – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *