Hotel Insotel Punta Prima Resort & Spa in Menorca, Spanje – TUI

1 176,00

Insotel Punta Prima Resort & Spa in Punta Prima, Menorca, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Insotel Punta Prima Resort & Spa hotel.

Artikelnummer: 02491 Categorieën: ,

Beschrijving

Insotel Punta Prima Resort & Spa is een erg populair hotel gelegen in Punta Prima, Menorca, Spanje. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Insotel Punta Prima Resort & Spa: Algemene info

Dit zwemparadijs ligt op wandelafstand van het Punta Prima-strand, een van de meest bevoorrechte stranden van de Middellandse Zee. De ruime studio’s en appartementen tellen slechts 1 verdieping, werden gebouwd in de typische Menorcaanse stijl en liggen verspreid in de reusachtige tuin van 200.000 m2. Hier geniet je van een uitgebreide All Inclusive formule met veel sportactiviteiten. De superieure appartementen (type 23 en 24) werden in het winterseizoen 2018-2019 vernieuwd.

Insotel Punta Prima Resort & Spa: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Insotel Punta Prima Resort & Spa boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Insotel Punta Prima Resort & Spa in Punta Prima, Menorca, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Insotel Punta Prima Resort & Spa in Menorca, Spanje – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.