Hotel Invisa Figueral Resort in Ibiza, Spanje – TUI

788,00

Invisa Figueral Resort in Playa Figueral, Ibiza, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Invisa Figueral Resort hotel.

Artikelnummer: 01612 Categorieën: ,

Beschrijving

Invisa Figueral Resort is een erg populair hotel gelegen in Playa Figueral, Ibiza, Spanje. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 3-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Invisa Figueral Resort: Algemene info

Invisa Figueral Resort bestaat uit Club Cala Blanca en Club Cala Verde en is een aanrader voor zowel liefhebbers van clubvakanties, als voor oudere mensen en families. Dit uitstekende familieresort ligt in een uitgestrekt domein met prachtige tuinen. Naast de rust en de mooie natuur geniet je van een uitgebreid aanbod aan sport- en ontspanningsmogelijkheden. Je kan gebruik maken van alle faciliteiten van beide clubs. Voor volwassenen is er het ‘adults only’ zwembad, voor kinderen de splash. De kinderen kunnen ook terecht in de mini-, maxi- of juniorclub. Je kan zowel in Club Cala Blanca als in Club Cala Verde verblijven.

Invisa Figueral Resort: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Invisa Figueral Resort boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 3-sterrenhotel Invisa Figueral Resort in Playa Figueral, Ibiza, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Invisa Figueral Resort in Ibiza, Spanje – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.