Hotel Jaz Dar El Madina in Marsa Alam, Egypte – TUI

1 054,00

Jaz Dar El Madina in Madinat Coraya, Marsa Alam, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Jaz Dar El Madina hotel.

Artikelnummer: 16861 Categorieën: ,

Beschrijving

Jaz Dar El Madina is een erg populair hotel gelegen in Madinat Coraya, Marsa Alam, Egypte. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Jaz Dar El Madina: Algemene info

Even wegdommelen onder de strooien parasols op het strand en ontwaken aan de romantische baai Madinat Coraya. Ongedwongen en ver weg van de alledaagse drukte. In het gezellige Souk Al Madina snuif je de sfeer van de typische oosterse gastvrijheid op. Snuisteren tussen de vele souvenirs, bars, restaurantjes,… En dit op amper een zucht van je hotel. Een aanrader!

Jaz Dar El Madina: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Jaz Dar El Madina boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Jaz Dar El Madina in Madinat Coraya, Marsa Alam, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Jaz Dar El Madina in Marsa Alam, Egypte – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *