Hotel Jaz Makadi Oasis Resort & Club in Hurghada, Egypte – TUI

1 103,00

Jaz Makadi Oasis Resort & Club in Makadi Bay, Hurghada, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Jaz Makadi Oasis Resort & Club hotel.

Artikelnummer: 16060 Categorieën: ,

Beschrijving

Jaz Makadi Oasis Resort & Club is een erg populair hotel gelegen in Makadi Bay, Hurghada, Egypte. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Jaz Makadi Oasis Resort & Club: Algemene info

Een exotisch moors dorp gebouwd rond het zwembad met palmbomen… Deze actieve club aan de Rode Zee met een zeer gezellige sfeer is ideaal voor families, jongeren en koppels. Deze parel van de Jaz/Iberotel-keten biedt je een complete vakantie met veel faciliteiten, winkeltjes en restaurants in het Makadi Center. Een aantal faciliteiten in Makadi Bay is gemeenschappelijk voor de hotels van de Jaz/Iberotel-keten.

Jaz Makadi Oasis Resort & Club: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Jaz Makadi Oasis Resort & Club boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Jaz Makadi Oasis Resort & Club in Makadi Bay, Hurghada, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Jaz Makadi Oasis Resort & Club in Hurghada, Egypte – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.