Hotel Jolie Ville Kings Island Hotel and Spa in Luxor, Egypte – TUI

835,00

Jolie Ville Kings Island Hotel and Spa in Luxor, Luxor, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Jolie Ville Kings Island Hotel and Spa hotel.

Artikelnummer: 16258 Categorieën: ,

Beschrijving

Jolie Ville Kings Island Hotel and Spa is een erg populair hotel gelegen in Luxor, Luxor, Egypte. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Jolie Ville Kings Island Hotel and Spa: Algemene info

Een schiereilandje in de Nijl, perfect om even aan alle drukte te ontsnappen. Maar niet zonder de schatten van het eeuwenoude Egypte te ontdekken, want het centrum en de tempels van Luxor en Karnak liggen op slechts enkele kilometers. Het hotel wordt omgeven door een prachtig park en het landschapszwembad lijkt wel over te gaan in de Nijl. Hier geniet je van de natuur en de rust op een boogscheut van stad.

Jolie Ville Kings Island Hotel and Spa: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Jolie Ville Kings Island Hotel and Spa boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Jolie Ville Kings Island Hotel and Spa in Luxor, Luxor, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Jolie Ville Kings Island Hotel and Spa in Luxor, Egypte – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.