Hotel Khayam Garden Beach & Spa in Tunesië vasteland, Tunesië – TUI

756,00

Khayam Garden Beach & Spa in Nabeul, Tunesië vasteland, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Khayam Garden Beach & Spa hotel.

Artikelnummer: 06291 Categorieën: ,

Beschrijving

Khayam Garden Beach & Spa is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Nabeul, Tunesië vasteland, Tunesië. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Khayam Garden Beach & Spa: Algemene info

Khayam Garden Beach & Spa is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar sport en ontspanning. De All In biedt een uitgebreid aantal sporten waardoor je geniet van iedere seconde. Na de inspanning verdien je zeker ook ontspanning, wat denk je van heerlijk relaxen aan zee of aan de rand van het zwembad? Of dol je liever wat op de glijbanen? Keuze te over.

Khayam Garden Beach & Spa: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Khayam Garden Beach & Spa boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Khayam Garden Beach & Spa in Nabeul, Tunesië vasteland, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Khayam Garden Beach & Spa in Tunesië vasteland, Tunesië – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.