Hotel Kokkari Beach Hotel in Samos, Griekenland – TUI

725,00

Kokkari Beach Hotel in Kokkari, Samos, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Kokkari Beach Hotel hotel.

Artikelnummer: 11239 Categorieën: ,

Beschrijving

Kokkari Beach Hotel is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Kokkari, Samos, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 3-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Kokkari Beach Hotel: Algemene info

Je wilt je vakantie doorbrengen op het prachtige eiland Samos, weg van de drukte en vlak aan het strand? Dan is een verblijf in Kokkari Beach Hotel, waar een hoge dosis Griekse gastvrijheid en charme centraal staat, beslist de juiste keuze! Dit hotel brengt – en dat mag je vrij letterlijk nemen – kleur aan jouw vakantie! Van zijn tropische tuin, over de levendige kleuraccenten tot de heerlijke cocktails in de beachbar: alles ademt hier een heerlijk relaxte zomerse sfeer uit.

Kokkari Beach Hotel: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Kokkari Beach Hotel boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 3-sterrenhotel Kokkari Beach Hotel in Kokkari, Samos, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Kokkari Beach Hotel in Samos, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.