Hotel La Maltese Estate Buddha-Bar Beach in Santorini, Griekenland – TUI

1 624,00

La Maltese Estate Buddha-Bar Beach in Imerovigli, Santorini, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het La Maltese Estate Buddha-Bar Beach hotel.

Artikelnummer: 12090 Categorieën: ,

Beschrijving

La Maltese Estate Buddha-Bar Beach is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Imerovigli, Santorini, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

La Maltese Estate Buddha-Bar Beach: Algemene info

La Maltese Estate Buddha-Bar Beach dateert uit de jaren 1900 en was oorspronkelijk eigendom van een Griekse kapitein. Het werd volledig gerenoveerd – waarbij de originele stijl niet uit het oog werd verloren – tot een elegant vijfsterrenhotel dat pure luxe ademt. Het ligt op de rand van de caldera en vlak bij het charmante centrum van Imerovigli. Vanuit de infinity pool kan je dan ook genieten van een schitterend panoramisch uitzicht!

La Maltese Estate Buddha-Bar Beach: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom La Maltese Estate Buddha-Bar Beach boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel La Maltese Estate Buddha-Bar Beach in Imerovigli, Santorini, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel La Maltese Estate Buddha-Bar Beach in Santorini, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.