Hotel La Maltese Oia Luxury Suites in Santorini, Griekenland – TUI

1 667,00

La Maltese Oia Luxury Suites in Oia, Santorini, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het La Maltese Oia Luxury Suites hotel.

Artikelnummer: 12095 Categorieën: ,

Beschrijving

La Maltese Oia Luxury Suites is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Oia, Santorini, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

La Maltese Oia Luxury Suites: Algemene info

Langs een weg die van de caldera naar de kasteelruïne leidt, een van de beste plekjes om de zonsondergang te bewonderen, ligt het chique La Maltese Oia Luxury Suites. Slechts vier kamers telt dit hotel, waardoor het intieme, authentieke karakter de moderne luxe perfect aanvult. Het uitzicht is hier magnifiek en boek je een luxesuite, dan kan je daar zelfs vanuit je eigen bubbelbad van genieten.

La Maltese Oia Luxury Suites: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom La Maltese Oia Luxury Suites boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel La Maltese Oia Luxury Suites in Oia, Santorini, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel La Maltese Oia Luxury Suites in Santorini, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.