Hotel La Palma Jardin Resort in La Palma, Spanje – TUI

885,00

La Palma Jardin Resort in El Paso, La Palma, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het La Palma Jardin Resort hotel.

Artikelnummer: 03248 Categorieën: ,

Beschrijving

La Palma Jardin Resort is een erg populair hotel gelegen in El Paso, La Palma, Spanje. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 3-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

La Palma Jardin Resort: Algemene info

La Palma Jardin Resort, een kleinschalig bungalowcomplex aan de zonnige kant van het eiland La Palma en dicht bij het natuurpark Caldera de Taburiente. De gezellige bungalows liggen midden in een uitbundige subtropische tuin met meer dan 200 plantensoorten. Laat de stress van je afglijden in deze prachtige oase en in het gratis wellnesscentrum. Dit is de perfecte plek voor natuurliefhebbers om te ontspannen! De host(ess) komt hier niet op bezoek. De infomeeting vindt plaats in hotel Sol La Palma in Puerto Naos.

La Palma Jardin Resort: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom La Palma Jardin Resort boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 3-sterrenhotel La Palma Jardin Resort in El Paso, La Palma, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel La Palma Jardin Resort in La Palma, Spanje – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.