Hotel Labranda Sandy Beach Resort in Corfu, Griekenland – TUI

728,00

Labranda Sandy Beach Resort in Agios Georgios, Corfu, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Labranda Sandy Beach Resort hotel.

Artikelnummer: 10026 Categorieën: ,

Beschrijving

Labranda Sandy Beach Resort is een erg populair hotel gelegen in Agios Georgios, Corfu, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Labranda Sandy Beach Resort: Algemene info

Een langzaam aflopend zandstrand, een zwembad met glijbanen, grote familiekamers en een miniclub boordevol leuke spelletjes: Labranda Sandy Beach Resort is perfect voor jonge gezinnen! Het is rustig gelegen in het zuiden van het eiland, vlak bij een natuurgebied en onmiddellijk aan het strand. Zin in Griekse mezedes, een Italiaanse pasta, een snelle hotdog of een ijsje om af te koelen? Dankzij de uitgebreide All Inclusive-formule kom je van ’s morgens tot ’s avonds niets tekort.

Labranda Sandy Beach Resort: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Labranda Sandy Beach Resort boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Labranda Sandy Beach Resort in Agios Georgios, Corfu, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Labranda Sandy Beach Resort in Corfu, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.