Hotel Lago Resort Menorca in Menorca, Spanje – TUI

826,00

Lago Resort Menorca in Cala ’n Bosch, Menorca, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Lago Resort Menorca hotel.

Artikelnummer: 02442 Categorieën: ,

Beschrijving

Lago Resort Menorca is een erg populair hotel gelegen in Cala ’n Bosch, Menorca, Spanje. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Lago Resort Menorca: Algemene info

In dit hotel (voorheen gekend onder de naam Casas Del Lago Hotel & Beach Club) draait alles rond het zwembad en de Beach Club die op slechts enkele meters van de met palmbomen omzoomde jachthaven ‘El Lago’ liggen. Vanop je Balinese bed kan je genieten van het zicht op de voorbijglijdende boten. Of wandel in enkele minuten naar een van de nabijgelegen stranden. De haven zelf herbergt diverse restaurants, typisch Menorcaanse boten (llauts) en een winkelcentrum voor de shopping liefhebbers.

Lago Resort Menorca: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Lago Resort Menorca boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Lago Resort Menorca in Cala ’n Bosch, Menorca, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Lago Resort Menorca in Menorca, Spanje – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.