Hotel Lagomandra Beach Hotels & Spa in Chalkidiki, Griekenland – TUI

763,00

Lagomandra Beach Hotels & Spa in Neos Marmaras-Sithonia, Chalkidiki, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Lagomandra Beach Hotels & Spa hotel.

Artikelnummer: 10671 Categorieën: ,

Beschrijving

Lagomandra Beach Hotels & Spa is een erg populair hotel gelegen in Neos Marmaras-Sithonia, Chalkidiki, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Lagomandra Beach Hotels & Spa: Algemene info

Lagomandra Beach Hotels & Spa bestaat uit 2 aparte hotels die met elkaar verbonden zijn met een brug en lift. Lagomandra Hotel & Spa is iets hoger gelegen, Lagomandra Beach Hotel ligt dichter bij het strand. Beide hotels hebben hun eigen restaurant, maar dankzij het Dine Around-concept kan je ook in het andere restaurant gaan eten. Het uitzicht op de omgeving met het gouden zandstrand, de blauwe Golf van Toroneos en groene berg Itamos is er eentje om nooit meer te vergeten.

Lagomandra Beach Hotels & Spa: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Lagomandra Beach Hotels & Spa boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Lagomandra Beach Hotels & Spa in Neos Marmaras-Sithonia, Chalkidiki, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Lagomandra Beach Hotels & Spa in Chalkidiki, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.