Hotel Lemon Creek in Gambia, Gambia – TUI

879,00

Lemon Creek in Bijilo, Gambia, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Lemon Creek hotel.

Artikelnummer: 38634 Categorieën: ,

Beschrijving

Lemon Creek is een erg populair hotel gelegen in Bijilo, Gambia, Gambia. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 3-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Lemon Creek: Algemene info

Een vakantie die in het teken staat van rust en zon, pal aan het strand en tussen de Afrikaanse baobabs, die vind je in Lemon Creek. Dit kleine resort is met respect voor de natuur gebouwd. Zo trekt de groene tuin exotische vogels en aapjes aan en heeft de Deense eigenaar zonnepanelen laten plaatsen, als eerste hotel in Gambia! De Spaans koloniale bouwstijl past verbazingwekkend goed in het Afrikaanse landschap. Het zwembad werd zelfs aangelegd in de vorm van de ‘Creek’, en is perfect om heerlijk in rond te dobberen. Vanwege de hoogteverschillen is dit hotel niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of voor rolstoelgebruikers.

Lemon Creek: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Lemon Creek boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 3-sterrenhotel Lemon Creek in Bijilo, Gambia, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Lemon Creek in Gambia, Gambia – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.