Hotel Lions Dive & Beach Resort in Curaçao, Curaçao – TUI

1 675,00

Lions Dive & Beach Resort in Mambo Beach, Curaçao, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Lions Dive & Beach Resort hotel.

Artikelnummer: 25463 Categorieën: ,

Beschrijving

Lions Dive & Beach Resort is een erg populair hotel gelegen in Mambo Beach, Curaçao, Curaçao. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Lions Dive & Beach Resort: Algemene info

Lions Dive & Beach Resort is geknipt voor een ontspannende strandvakantie in alle rust. Uniek is het 50 meterbad, want het is het enige op het hele eiland. De PADI duikschool is dan weer de grootste duikschool van Curaçao. Daarnaast zijn er nog andere (water)sporten te beoefenen, maar je kan net zo goed naar het spacentrum voor een deugddoende massage. Dankzij z’n centrale ligging kan je vanuit het resort gemakkelijk op uitstap naar Sea Aquarium en de Dolphin Academy. Aan de Curaçao Beach Boulevard is het heerlijk slenteren langs de leuke winkeltjes, restaurants en gezellige bars.

Lions Dive & Beach Resort: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Lions Dive & Beach Resort boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Lions Dive & Beach Resort in Mambo Beach, Curaçao, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Lions Dive & Beach Resort in Curaçao, Curaçao – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.