Hotel Locanda di San Martino in Puglia, Italië – TUI

956,00

Locanda di San Martino in Matera, Puglia, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Locanda di San Martino hotel.

Artikelnummer: 18833 Categorieën: ,

Beschrijving

Locanda di San Martino is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Matera, Puglia, Italië. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 3-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Locanda di San Martino: Algemene info

Locanda di San Martino ligt in het hartje van de historische wijk Sassi en vlak bij het centrum van Matera dat deel uitmaakt van het Unesco Werelderfgoed. De 33 kamers bevinden zich op 4 niveaus en zijn gerenoveerd met respect voor hun originele vorm als aparte huisjes. Je proeft er van het leven in een grotwoning zoals men dat hier duizenden jaren geleden deed, maar dan wel met alle hedendaags comfort. De kamers, gemeenschappelijke ruimtes en verdiepingen zijn met elkaar verbonden door in de rotsen uitgehouwen doorgangen, buitentrappen en een lift. Unieker kan het niet!

Locanda di San Martino: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Locanda di San Martino boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 3-sterrenhotel Locanda di San Martino in Matera, Puglia, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Locanda di San Martino in Puglia, Italië – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.