Hotel Louloudis Boutique Hotel in Kavala – Thassos, Griekenland – TUI

836,00

Louloudis Boutique Hotel in Pachis, Kavala – Thassos, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Louloudis Boutique Hotel hotel.

Artikelnummer: 15033 Categorieën: ,

Beschrijving

Louloudis Boutique Hotel is een erg populair hotel gelegen in Pachis, Kavala – Thassos, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 3-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Louloudis Boutique Hotel: Algemene info

Tussen de olijfbomen van Pachis ligt het aangename, kleinschalige Louloudis Boutique Hotel. Hier beleef je de echte Griekse gastvrijheid op z’n best! In enkele minuten wandel je naar het zonnige strand, waar het hotel verfrissing voorziet in de vorm van een eigen schaduwrijke beachbar. Hier kom je voor de rust en de stilte, er is geen animatie en het hotel ontvangt gasten vanaf 16 jaar. In dit hotel komt de host(ess) niet op bezoek, zij/hij blijft wel telefonisch bereikbaar gedurende heel je verblijf.

Louloudis Boutique Hotel: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Louloudis Boutique Hotel boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 3-sterrenhotel Louloudis Boutique Hotel in Pachis, Kavala – Thassos, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Louloudis Boutique Hotel in Kavala – Thassos, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.