Hotel LUX* Le Morne in Mauritius, Mauritius – TUI

2 229,00

LUX* Le Morne in Le Morne, Mauritius, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het LUX* Le Morne hotel.

Artikelnummer: 28689 Categorieën: ,

Beschrijving

LUX* Le Morne is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Le Morne, Mauritius, Mauritius. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

LUX* Le Morne: Algemene info

LUX* Le Morne, of hoe perfect een setting kan zijn. Aan de ene kant een lang, wit strand met palmbomen. Op het terras zit je nog net niet met je voeten in het zand. Aan de andere kant de ruige berg Le Morne Brabant, die statig oprijst uit het landschap en het strand beschermt tegen de wind. Het zal je niet verwonderen dat de zonsondergang hier adembenemend is. De keten LUX* staat ook garant voor leuke extra’s, met bijvoorbeeld een cinema in openlucht, eigen bier, wijn en koffie en de ’tree of wishes’. In dit kleine stukje paradijs staan luxe, kwaliteit en ontspanning centraal.

LUX* Le Morne: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom LUX* Le Morne boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel LUX* Le Morne in Le Morne, Mauritius, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel LUX* Le Morne in Mauritius, Mauritius – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.